voetbalzone

Inzetbaarheid 'geblesseerde' Sneijder tegen Duitsland niet in gevaar

Bart Kruyt11 jun 2012, 07:15
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2012, 07:15
Advertentie

Wesley Sneijder heeft de supporters van het Nederlands elftal gerustgesteld. De middenvelder kampte na de groepswedstrijd tegen Denemarken met enige irritatie aan de knie en op Twitter verscheen al snel het bericht dat hij een twijfelgeval zou zijn voor het treffen met Duitsland. Dat blijkt echter overdreven te zijn: Sneijder kan aankomende woensdag gewoon spelen.

/

De Utrecht had zaterdag pijn aan de achterkant van zijn linkerknie, maar over een echte blessure kan niet gesproken worden. Er zou slechts sprake zijn van irritatie door vermoeidheid, zo meldt De Telegraaf. Dat onderstreepte de middenvelder op de training door de uitlooprondjes gewoon mee te dribbelen. In het spelershotel werd hij vervolgens uitgebreid behandeld.

Maandag verschijnt het Nederlands elftal om elf uur weer op het trainingsveld en deze training is niet toegankelijk voor publiek. Bondscoach Bert van Marwijk maakt tijdens de oefensessie achter gesloten deuren wellicht duidelijk met welke spelers hij woensdag tegen Duitsland gaat beginnen. Joris Mathijsen zal naar verwachting weer met de groep meetrainen.

Bezig met laden …