voetbalzone

Ipswich-middenvelder lijkt oplossing te hebben voor onenigheid bij Vitesse

Peter Nusselder20 sep 2011, 15:58
Laatst bijgewerkt: 20 sep 2011, 15:58
Advertentie

Alexander Büttner en Giorgi Chanturia hadden het afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd nog met elkaar aan de stok, toen Vitesse een strafschop mocht nemen. Beide spelers wilden zich over dit buitenkansje vanaf elf meter ontfermen, waarbij Büttner uiteindelijk de winnaar was (en ook scoorde).

/

Trainer John van den Brom was niet blij met de openlijke discussie tusen zijn spelers, maar nam na afloop van het duel met Roda JC Kerkrade de schuld op zich, door te verkondigen dat hij in de bespreking onduidelijk was geweest. In de Engelse Championship liet middenvelder Jimmy Bullard van Ipswich Town zien dat dergelijke vraagstukken ook op een andere manier opgelost kunnen worden.

Tijdens de wedstrijd tegen Coventry City mocht Ipswich maandag een vrije trap nemen. Bullard, die nooit om een kwinkslag verlegen zit, gebruikte het aloude spelletje Rock Paper Scissors om met een ploeggenoot te bepalen we de spelhervatting op zich mocht nemen. De middenvelder koos voor ‘steen’ en was daarmee de ‘schaar’ van zijn medespeler te slim af.

Bekijk hier de beelden van Jimmy Bullard:


Bezig met laden …