voetbalzone

Ipswich ontkracht Beckham-speculaties

23 okt 2007, 17:30
Laatst bijgewerkt: 23 okt 2007, 17:30
Advertentie
Ipswich Town heeft niet bij David Beckham aangeklopt met de vraag of hij zijn conditie op peil wil houden bij de club uit het Championschip. Het seizoen bij Los Angeles Galaxy zit erop voor de international en door de nabijheid van Ipswich bij zijn huis in Hertfordshire was de link snel gelegd.

Ipswich-woordvoerder Steve Pearce ontkende de ontstane ophef. “Coach Jim Magilton werd twee maanden geleden gevraagd of Beckham welkom was. Het jawoord was niet meer dan logisch, maar er is nooit contact geweest.” Beckham liet enkele weken terug al weten dat hij waar dan ook zijn conditie op peil wil houden.

Volgens de Britse tabloids maken ook Arsenal, Chelsea en West Ham United kans om door de voormalig aanvoerder van The Three Lions gecontacteerd te worden. Door de onderbreking van vijf maanden in de Major League Soccer, mede doordat LA Galaxy zich niet wist te plaatsen voor play-offs, wil Beckham zijn plaats bij de nationale ploeg niet verliezen.

Bondscoach Steve McClaren heeft zich nog niet uitgelaten of Becks op 21 november van de partij zal zijn in het beladen EK-kwalificatieduel tegen Kroatië. LA Galaxy speelt zes dagen later in Australië een oefenduel tegen Sydney FC, terwijl de Major League weer volgend jaar april van start gaat.
Bezig met laden …