voetbalzone

Ipswich Town dreigt Dos Santos kwijt te raken

03 apr 2009, 09:02
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2009, 09:02
Advertentie
Ipswich Town verkeert in onzekerheid over de doorgang van het huurcontract van Giovani dos Santos. De aanvaller, die tot aan het einde van het seizoen wordt gehuurd van Tottenham Hotspur, is mogelijk niet fit genoeg om nog voor de Championship-club te spelen. Afgelopen week moest hij het Mexicaanse trainingskamp verlaten.

Dos Santos (19) maakte in maart de verrassende overstap naar The Tractor Boys . In Suffolk kwam de oud-speler van Barcelona door blessureleed echter niet verder dan twee invalbeurten en één basisplaats, op 17 maart tegen Burnley. In dat duel liet hij voor eigen publiek ook meteen zijn tot dusver enige doelpunt noteren.

Inmiddels oud-bondscoach Sven-Göran Eriksson oordeelde dat Dos Santos niet fit was om aan de WK-kwalificatieduels met Costa Rica en Honduras mee te doen. "Mexico wilde geen risico nemen en hij is dus nu weer terug in Londen", vertelt fysiotherapeut Matt Byard. "Het is nu aan Tottenham om te bepalen of de speler het seizoen bij ons afmaakt of dat hij in de komende weken aan zijn herstel gaat werken."
Bezig met laden …