voetbalzone

Ipswich Town verlost Martin van Man Utd

06 jul 2009, 18:52
Laatst bijgewerkt: 06 jul 2009, 18:52
Advertentie
Lee Martin zet zijn carrière voort bij Ipswich Town. De 22-jarige vleugelspeler is afkomstig van Manchester United, waar hij de jeugdopleiding doorliep, maar nimmer een vaste plek wist af te dwingen in de A-selectie van Sir Alex Ferguson.

In het seizoen 2005/06 zat Martin dicht tegen het hoogste keurkorps van de Red Devils aan, en werd hij geselecteerd als wisselspeler voor twee wedstrijden in de Champions League. Hij maakte zijn debuut in een League Cup-duel, maar kon zich pas van zijn beste kant laten zien tijdens huurverblijven bij FC Antwerp, Glasgow Rangers, Stoke City, Plymouth, Sheffield United en Nottingham Forest.

In de slotwedstrijd van vorig seizoen tegen Hull City werd hem eindelijk een basisplaats toebedeeld, maar inmiddels is hij tot de conclusie gekomen dat het beter is elders speeltijd te zoeken. Bij Ipswich Town, dat vorig seizoen als negende eindigde in het Championship, ontmoet hij opnieuw een voormalig Mancunian als trainer; Roy Keane. De Tractor Boys betalen twee miljoen pond, ruim 2,3 miljoen euro voor Martin.
Bezig met laden …