voetbalzone

Iraanse bond doet Maradona opmerkelijk voorstel voor duel met Argentinië

Bart Kruyt12 dec 2013, 12:31
Laatst bijgewerkt: 12 dec 2013, 12:31
Advertentie

Argentinië mag niet klagen over de loting voor de groepsfase van het WK. De Zuid-Amerikanen werden ingedeeld in een poule met Bosnië en Herzegovina, Iran en Nigeria en lijken een erg goede kans te maken om door te stoten. Diego Maradona hoopt dat Argentinië ver kan komen, maar juicht tijdens de groepswedstrijd tegen Iran mogelijk niet voor zijn vaderland.

/

De Iraanse voetbalbond heeft Maradona een opmerkelijk voorstel gedaan, zo meldt persbureau IRNA. Pluisje kan 10.000 dollar (omgerekend ongeveer 7300 euro) ontvangen wanneer hij in januari naar Iran komt om het WK-shirt te onthullen. Om het bedrag op zijn rekening gestort te krijgen moet Maradona het shirt vervolgens ook dragen tijdens het duel met Argentinië, op 21 juni.

De wedstrijd, die wordt afgewerkt in Belo Horizonte, zou de beslissende groepswedstrijd voor Argentinië kunnen zijn. Maradona heeft aangegeven over het voorstel van de Iraanse bond te willen nadenken. De voormalig dribbelaar was tussen 2008 en 2010 nog bondscoach van de Argentijnse ploeg.

Bezig met laden …