voetbalzone

'Is Feyenoord niet meer geïnteresseerd? Er zijn nog meer mooie clubs'

Bart Kruyt25 apr 2015, 08:25
Laatst bijgewerkt: 25 apr 2015, 08:25
Advertentie

Tjaronn Chery staat zondag met FC Groningen tegenover de club die hem in januari nog wilde inlijven. Fred Rutten hoopte dat de middenvelder zijn selectie bij Feyenoord zou kunnen komen versterken, maar tot een transfer kwam het niet. Chery bleef gewoon bij Groningen en de bekerfinalist neemt het zondag op tegen Feyenoord, dat de derde plaats kan veilig stellen.

voetbalzone

Chery vertelt in het Algemeen Dagblad dat hij in januari dicht bij een overstap was en dat Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, contact heeft gehad met zijn broer. "Dat het uiteindelijk niet zo ver is gekomen, was jammer. Ik heb de knop daarna snel omgezet en uiteindelijk vind ik het prachtig wat we hier aan het neerzetten zijn", zegt de middenvelder.

Inmiddels lijkt Feyenoord niet meer in de markt te zijn voor de 26-jarige Chery. "Is dat zo? Nou ja, dat kan. Er zijn nog meer mooie clubs", benadrukt de spelmaker. "Het is ook niet zo dat ik nog een keer wil bewijzen dat Feyenoord me had moeten halen, helemaal niet." Voor Groningen is de wedstrijd tegen Feyenoord het opwarmertje voor de bekerfinale, volgende week tegen PEC Zwolle.

Bezig met laden …