voetbalzone

Isco bevestigt geruchten: 'Er liggen twee aanbiedingen op tafel'

Bart Kruyt17 jun 2013, 09:54
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2013, 09:54
Advertentie

Isco stelt alleen maar bezig te zijn met de finale op het EK voor spelers onder de 21 jaar, maar daar hebben de Spaanse journalisten geen boodschap aan. Zij willen weten wat de toekomst zal brengen voor de technicus: gaat hij naar Manchester City, of toch naar Real Madrid? Isco heeft nu in ieder geval bevestigd dat hij inderdaad aanbiedingen van deze topclubs heeft ontvangen.

/

De middenvelder laat in gesprek met AS weten dat de geruchten kloppen: "Er liggen twee aanbiedingen op tafel", vertelt Isco. "Het is duidelijk dat Real Madrid en Manchester City twee mooie, grote clubs zijn. Ik wil de beste beslissing nemen voor mezelf en Málaga." De 21-jarige Isco heeft een gelimiteerde afkoopsom van 35 miljoen euro in zijn contract bij Málaga, dat dit geld goed zou kunnen gebruiken.

Op de vraag of Isco liever te maken heeft met de sjeiks van Málaga of de directeuren van Real, moest de Spanjaard lachen: "Dat maakt mij niet uit. Ik wil me gewoon bezighouden met voetballen en genieten van het spelletje. Nee, ik heb Manuel Pellegrini niet meer gesproken: ik las deze week op Internet dat zijn overgang naar City is afgerond. Ik wens hem het beste in Engeland. Pellegrini is erg belangrijk geweest voor mijn carrière, maar dat betekent niet dat ik daarom voor City zal kiezen. Er is nog niets besloten."

Bezig met laden …