voetbalzone

Italiaans international wil vechten voor basis en verlengt met Juventus

Thijs Post30 apr 2012, 13:16
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2012, 13:16
Advertentie
/

Aan alle onzekerheid rond de toekomst van Fabio Quagliarella is een einde gekomen: de aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis met Juventus. De spits stond onder contract tot medio 2014 en blijft nu een jaar langer, meldt de club via de officiële kanalen. In een eerder stadium leek het er nog op dat de 25-voudig Italiaans international zijn carrière elders zou voortzetten.

Quagliarella is bij la Vecchia Signora namelijk niet zeker van een basisplaats en als hij wel speelt wordt hij bijna altijd voortijdig naar de kant gehaald. In Turijn moet hij concurreren met onder anderen Alessandro Del Piero, Mirko Vucinic, Alessandro Matri en de van AS Roma gehuurde Marco Borriello.

Dit seizoen stond Quagliarella acht keer in de basis en betrad hij het veld dertien maal als invaller. Hij produceerde vier treffers. Erg honkvast is hij overigens niet, want in het verleden speelde hij voor achtereenvolgens Torino, Fiorentina, Chieti, weer Torino, Ascoli, Samdoria, Udinese en Napoli.

Bezig met laden …