voetbalzone

Italiaanse clubs grepen naast 'Georgische Messi' van Vitesse

Bart Kruyt25 feb 2014, 17:25
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2014, 17:25
Advertentie

Giorgi Chanturia kende een veelbelovende start bij Vitesse, maar raakte zijn basisplaats kwijt en vertrok uiteindelijk zonder een echte doorbraak in het eerste elftal. De aanvaller werd verkocht aan het Roemeense CFR Cluj en dat mag toch een opmerkelijke overstap genoemd worden, aangezien ook clubs uit Italië in verband werden gebracht met de 'Georgische Messi'.

voetbalzone

Carlo Cavalieri vertelt aan Sky Italia dat Chanturia voor vier jaar heeft getekend bij Cluj. "Het is een club met veel ambitie en ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste club is voor Giorgi", zegt de zaakwaarnemer. "Het klopt dat er ook interesse was van clubs uit Italië. Hellas Verona had hem op de korrel en ook Bologna, Parma en Genoa hebben bij mij om informatie over Giorgi gevraagd."

In de Italiaanse media kreeg Chanturia al snel de bijnaam 'de Georgische Messi'. "Ik heb dat ook gelezen, maar ik denk dat hij meer weg heeft van Ronaldo", stelt Cavalieri. De twintigjarige Chanturia speelde uiteindelijk 34 competitiewedstrijden voor Vitesse in de Eredivisie en wist daarin 5 keer te scoren.

Bezig met laden …