voetbalzone

Italiaanse doelpuntenmaker definitief geen optie meer voor zoekend Ajax

Bart Kruyt10 jul 2015, 22:18
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 22:18
Advertentie

Ajax liet Kolbeinn Sigthórsson en Richairo Zivkovic vertrekken en wil daarom nog een extra spits aantrekken voor het aankomende seizoen. In de Italiaanse media werden de Amsterdammers vorige maand even gelinkt aan Giampaolo Pazzini, maar mocht hij inderdaad in beeld zijn geweest, dan is de Italiaan nu geen optie meer: Pazzini is vrijdagavond gepresenteerd bij Hellas Verona.

voetbalzone

De dertigjarige spits heeft nog geen contract getekend bij de nummer dertien van het afgelopen seizoen, maar was vrijdag wel aanwezig bij de presentatie van de selectie voor het nieuwe seizoen. Pazzini kon transfervrij worden binnengehaald en moet een duo gaan vormen met Luca Toni, die in het afgelopen voetbaljaar topscorer van de Serie A werd.

Hellas wordt de zesde club van Pazzini, die nog nooit buiten Italië speelde. De aanvaller begon zijn loopbaan bij Atalanta, vertrok vervolgens naar Fiorentina en speelde later nog voor Sampdoria, Internazionale en AC Milan. Voor laatstgenoemde club speelde hij vorig seizoen nog 26 competitieduels, maar slechts 4 als basisspeler.

Bezig met laden …