voetbalzone

Italiaanse topclubs op scherp: 'Ik vertrek in de zomer bij PSG'

Bart Kruyt06 mrt 2014, 17:40
Laatst bijgewerkt: 06 mrt 2014, 17:40
Advertentie

Jérémy Ménez is bezig aan zijn laatste maanden in het Parc des Princes. De aanvaller van Paris Saint-Germain beschikt over een aflopend contract en de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis hebben niets opgeleverd. Ménez bevestigt dat hij in de zomer vertrekt en hij lijkt na dit seizoen terug te keren naar de Serie A, waar hij eerder voor AS Roma uitkwam.

voetbalzone

In de afgelopen maanden is vooral Juventus, maar ook Internazionale, AC Milan en Napoli al een paar keer met Ménez in verband gebracht. "We hebben lang met elkaar gesproken, maar er is geen akkoord bereikt", zegt de aanvaller tegen France Blue over de onderhandelingen met PSG. "In de zomer vertrek ik en we zullen zien wat er gebeurt. Mijn contract loopt nog drie maanden door en in die periode zal ik alles geven voor PSG."

Ménez werd onlangs nog uitgefloten door zijn eigen supporters. "Dat is erg jammer, want ik doe altijd mijn best voor deze club, al denken veel mensen daar anders over", zegt de 24-voudig Frans international. "Ik moet elke week spelen om de juiste vorm te vinden, maar dat is hier niet mogelijk. Ik raak mijn zelfvertrouwen kwijt en daarom is het beter om op zoek te gaan naar iets nieuws."

De 26-jarige Ménez is bezig aan zijn derde seizoen bij PSG, dat in de zomer van 2011 8 miljoen euro betaalde aan Roma. Ménez was in zijn eerste seizoen in Parijs basisspeler, maar speelde vorig seizoen al een stuk minder en kwam in het lopende voetbaljaar nog niet verder dan elf competitieduels, waarvan slechts zes als basisspeler. In het shirt van Roma maakte hij overigens 7 goals in 84 competitiewedstrijden.

Bezig met laden …