Italiaanse tv-kijkers zien tand van keeper door de lucht vliegen na botsing

Bart Kruyt16 okt 2011, 18:12
Laatst bijgewerkt: 16 okt 2011, 18:12

Vijf van de zes wedstrijden in de Italiaanse Serie A eindigden zondagmiddag in een doelpuntloos gelijkspel. Enkel bij de ontmoeting tussen Novara en Bologna (0-2) werd gescoord, maar er gebeurde nog veel meer. Doelman Samir Ujkani van de thuisploeg zal het duel niet snel meer vergeten.

Vijf minuten voor rust, bij een 0-0 tussenstand, wilde de keeper een hoge bal oppakken. Ujkani botste echter ongelukkig met ploeggenoot Michel Morganella en raakte bij het incident vier tanden kwijt. Op de camerabeelden zien we één van de tanden nog door de lucht vliegen.

Ujkani moest het veld direct verlaten en werd vervangen door Alberto Fontana, die tweemaal werd gepasseerd en een nederlaag dus niet kon voorkomen. Uit nader onderzoek is gebleken dat Ujkani ook zijn neus heeft gebroken; het is nog niet bekend hoelang hij buitenspel staat.