voetbalzone

Italianen bevestigen miljoenentransfer: ‘Ja, hij gaat naar Man United’

Gijs Freriks10 jul 2015, 00:10
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 00:10
Advertentie

Matteo Darmian wordt deze vrijdag waarschijnlijk medisch gekeurd bij Manchester United. De verdediger annex middenvelder, die een minimaal bedrag van achttien miljoen euro en een maximumbedrag van twintig miljoen kost, kan voor vier seizoenen tekenen op Old Trafford.

voetbalzone

Zowel United als Torino heeft nog geen officiële mededelingen over de aanstaande transfer gedaan, maar Giampiero Ventura heeft alvast bevestigd dat Darmian vertrekt. “Het is waar: hij gaat de Champions League in met United. Matteo verdient het om bij een topclub te spelen en heeft er altijd van gedroomd om in de CL te spelen, dus er komt een droom voor hem uit”, zegt de trainer van Torino in een interview met Sky Italia.

Voorzitter Urbano Cairo drukt zich in gesprek met La7 voorzichtiger uit: “United is een geweldige club, maar er is nog niets rond. Pas als een deal is afgerond, komen wij met een statement.” Darmian werd de afgelopen maanden ook met clubs als Napoli, AS Roma, Internazionale, Juventus, Bayern München, Real en Barcelona in verband gebracht.

Bezig met laden …