voetbalzone

Italianen kunnen VVV-Venlo niet overtuigen: 'Maar sluit transfer niet uit'

Bart Kruyt30 jan 2013, 12:20
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2013, 12:20
Advertentie

Yanic Wildschut was vorig seizoen een van de smaakmakers in de Eredivisie en stond in de nadrukkelijke belangstelling van sc Heerenveen. Een transfer ketste echter af, waarna de aanvaller begon aan een teleurstellend seizoen bij VVV-Venlo. Wildschut is zelfs zijn basisplaats kwijtgeraakt, maar algemeen directeur Hans Soentjens sluit niet uit dat de dribbelaar deze maand nog vertrekt.

/

Soentjens zegt dat in de afgelopen weken enkele laagvliegers uit de Italiaanse Serie A zich hebben gemeld voor Wildschut. "Maar waar zij mee kwamen, was voor ons niet interessant", zegt de directeur in Voetbal International. "Daar verwacht ik eigenlijk niets meer van. Maar ik sluit niet uit dat andere clubs wél nog voor Yanic gaan komen."

De 21-jarige Wildschut deed dit seizoen tot dusver in negentien competitiewedstrijden mee, maar begon slechts twaalf keer in de basis. Afgelopen vrijdag, in de thuiswedstrijd tegen AZ, moest hij opnieuw genoegen nemen met een invalbeurt. Soentjens benadrukt desondanks dat VVV Wildschut niet zomaar wil laten gaan: "Hij heeft lang moeite gehad met zijn afgeketste transfer, maar Yanic komt er weer aan."

Bezig met laden …