voetbalzone

'Ja, het is logisch dat Chelsea nu sterker is dan voor mijn vertrek'

Bart Kruyt13 feb 2015, 11:28
Laatst bijgewerkt: 13 feb 2015, 11:28
Advertentie

Paris Saint-Germain speelt zaterdag eerst nog tegen SM Caen, maar David Luiz zit met zijn gedachten wellicht al bij aankomende dinsdag. PSG krijgt dan in de Champions League bezoek van Chelsea, dat Luiz in de zomer voor een recordbedrag (hij werd de duurste verdediger aller tijden) overnam van the Blues. Volgens Luiz is het huidige Chelsea sterker dan vorig jaar.

voetbalzone

De selectie van José Mourinho werd aan het begin van dit seizoen versterkt met onder meer Diego Costa en Cesc Fàbregas. "Cesc was misschien de speler die Chelsea miste", zei Luiz tegen RMC. "Hij brengt de balans op het middenveld dat het team miste. Cesc laat het elftal beter spelen en weet wanneer hij de bal vast moet houden of juist snel moet verplaatsen."

"Dan hebben ze ook nog Diego Costa, een geweldige spits die altijd op zoek is naar doelpunten, en de continuïteit van Mourinho op de bank", vervolgde Luiz. "Dus ja, dan is het logisch dat Chelsea sterker is dan voor mijn vertrek. Vorig seizoen schakelde Chelsea PSG uit in de Champions League, maar daar moeten we nu niet aan denken. We hebben al bewezen dat we van ieder team kunnen winnen."

Bezig met laden …