voetbalzone

'Ja, we hebben Ibrahimovic en Thiago Silva verkocht'

Daniel Cabot Kerkdijk12 jul 2012, 20:51
Laatst bijgewerkt: 12 jul 2012, 20:51
Advertentie

Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva spelen komend seizoen voor Paris Saint-Germain. Dat heeft Silvio Berlusconi, clubeigenaar van AC Milan, donderdagavond aan La Gazzetta dello Sport laten weten. De Italiaanse topclub heeft een formeel bod van 62 miljoen euro op de aanvaller en verdediger geaccepteerd. "Ja, we hebben Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva aan Paris Saint-Germain verkocht."

/

"We besparen ons 150 miljoen euro in twee jaar", benadrukte Berlusconi, doelend op de bijzonder hoge salarissen van het tweetal en de transfersommen. Het wachten is nog op een officiële mededeling, daar zaakwaarnemer Mino Raiola overeenstemming moet zien te bereiken met PSG over de persoonlijke voorwaarden van Ibrahimovic. Donderdag sprak de Nederlandse Italiaan ruim drie uur met technisch directeur Leonardo. Thiago Silva is naar verluidt al rond met de Parijzenaars, daar de Braziliaan enkele weken geleden al op weg was naar de ambitieuze Ligue 1-club.

Het is nog onduidelijk wie het tweetal in het San Siro gaat opvolgen. Vice-voorzitter Adriano Galliani sprak donderdag enkele uren met Claudio Vigorelli, zaakwaarnemer van Siena-aanvaller Mattia Destro. Verder zijn uiteraard Edin Dzeko en Carlos Tévez, beiden Manchester City, een optie voor de Noord-Italianen. Dedé (Vasco da Gama), Rolando (FC Porto) en Davide Astori (Cagliari) zijn in beeld voor de defensie.

Bezig met laden …