voetbalzone

Jack Grealish is woest om artikel met ‘intieme’ foto’s met drie vrouwen op Ibiza

Bart DHanis16 jul 2023, 18:21
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2023, 18:21
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Jack Grealish heeft via Instagram keihard uitgehaald naar het Engelse tabloid The Sun. Het medium kopte zaterdagavond bij een nieuwsbericht dat Grealish op vakantie in Ibiza ‘een hattrick aan vrouwen’ had gescoord. Grealish, die al lang een relatie heeft met zijn jeugdliefde Sascha Attwood, vindt er het zijne van. “Wat een krant. Hoeveel ‘shit’ kan je schrijven? Is dit werkelijk de titel die je bij het nieuwsbericht plaatst?”

voetbalzone

De reden dat Grealish zo boos reageert op het artikel van het tabloid, is omdat hij gewoon een foto maakte met een dame die haar vrijgezellenfeest vierde. “Ze kwam naar mij toe vroeg of ik met haar op de foto wilde en dat heb ik toen gedaan. Dan is dit de titel waar jullie mee komen? Als ik de foto met de dame had geweigerd, hadden jullie vast geschreven dat ik arrogant en asociaal ben.”

Grealish raakte eerder deze week ook al onderwerp van gesprek in Engeland. Op beelden was te zien hoe de Manchester City-aanvaller in een nachtclub op Ibiza intiem danst met een Britse stewardess. Dat terwijl zijn vriendin Sasha Attwood op vakantie is in Italië. De ‘hattrick’ waar The Sun over schrijft, wordt compleet gemaakt door een foto waarop de 27-jarige dribbelaar te zien is met een arm om Yasmine Middleton heen geslagen.

Bezig met laden …