voetbalzone

James stelt vraagtekens bij inkomsten Pompey

16 aug 2009, 15:26
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2009, 15:26
Advertentie
Portsmouth verloor haar eerste wedstrijd zaterdag tegen Fulham (1-0), maar achter de schermen spelen misschien wel grotere problemen. Althans, daar is doelman David James bang voor. De club zou worden overgenomen door een rijke investeringsgroep, alleen is die deal nog niet rond. Daarbij vraagt de goalie zich af waar het geld is gebleven van de vele transfers.



Pompey zag het afgelopen kalenderjaar namelijk veel belangrijke spelers vertrekken. Zo zijn dit seizoen Peter Crouch en Glen Johnson in navolging van ondere andere Jermain Defoe en Lassana Diarra niet meer te bewonderen op Fratton Park. James vraagt zich af waar al die miljoenen zijn gebleven. “Waar zijn die inkomsten heen? Ik vraag me af wiens fout dit is”, zo zei hij fel in zijn column in the Observer.

Er zijn geruchten dat Portsmouth onder curatele komt te staan, omdat de club schulden zou hebben. Toch is daar nog niets over bekend. De ervaren keeper tracht hoop te houden. “Er is ons (spelersgroep, red.) verteld dat alles goed komt en de toekomst bright is door de nieuwe investeerders. Maar voordat dat rond is, zijn de fans, spelers en personeel bezorgd”, sloot hij af.
Bezig met laden …