voetbalzone

James wil ondanks zijn 39 jaar 'nog zo lang mogelijk blijven spelen'

Daniel Cabot Kerkdijk09 apr 2010, 10:57
Laatst bijgewerkt: 09 apr 2010, 10:57
Advertentie

Op 1 augustus wordt hij veertig jaar, maar Portsmouth-doelman David James denkt nog niet aan stoppen. Vrijdag vertelt hij aan diverse Britse media dat hij nog één seizoen of misschien wel langer wil doorgaan. “Waarom zou ik nog maar een jaar kunnen keepen? Ik wil nog zo lang mogelijk blijven doorspelen.”

/

De Engels international, die een overgang naar Stoke City deze winter zag afketsen, zal aan het eind van het seizoen met Portsmouth over een nieuw contract gaan praten. “Hoewel ik al een respectabele leeftijd heb bereikt als voetballer, zit in mij nog altijd een jonge man die elke minuut wil spelen.”

Of de doelman daadwerkelijk bij Pompey blijft, is nog maar de vraag. Omdat de hekkensluiter in de Premier League in financiële zorgen zit, zou een eventuele verkoop van James wat verlichting brengen. Voor Portsmouth lijkt degradatie uit de hoogste divisie onvermijdelijk. Het elftal van Avram Grant heeft met nog vijf duels te gaan een achterstand van veertien punten op de veilige zeventiende plaats.

Bezig met laden …