voetbalzone

Janko baalt in Turkije: 'Ik heb geen idee wat er aan de hand is'

Bart Kruyt24 jul 2013, 16:22
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2013, 16:22
Advertentie

Marc Janko maakte bij Red Bull Salzburg doelpunt na doelpunt en verdiende daarmee een transfer naar FC Twente. Ook in Enschede deed hij het goed en na anderhalf jaar ging de spits verder bij FC Porto, maar sindsdien is zijn loopbaan in het slop geraakt. Janko staat momenteel onder contract bij het Turkse Trabzonspor, maar speelt daar veel minder dan hij gehoopt had.

/

De dertigjarige Oostenrijker schijnt alweer te kunnen vertrekken bij de nummer negen van het afgelopen seizoen in de Süper Lig, maar concrete aanbiedingen liggen er niet op tafel. "De trainer zegt dat de reden dat ik niet speel bij het bestuur ligt en het bestuur zegt dat de trainer zijn eigen keuzes maakt", verzucht Janko in der Kurier. "De coach heeft mij wel gezegd dat als ik een probleem heb, ik altijd naar hem toe kan komen. Maar dat gesprek is er nog niet geweest."

"Ik ben niet van plan om me op een slechte manier op te stellen", vervolgt Janko, die vorig seizoen slechts zeven keer in de basis begon bij Trabzonspor. "Ik heb me altijd netjes en beleefd gedragen. Ik heb geen idee wat er aan de hand is. Er zijn wel wat clubs die interesse hebben getoond, maar ik heb nog geen aanbiedingen ontvangen." Het contract van Janko loopt nog twee jaar door.

Bezig met laden …