voetbalzone

Janko zorgt voor opluchting bij Adriaanse

28 jan 2009, 15:09
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2009, 15:09
Advertentie
Co Adriaanse kan opgelucht ademhalen: zijn topschutter Marc Janko blijft in Salzburg. De topscorer van de Oostenrijkse Bundesliga had zich door zijn vele doelpunten in de kijker van diverse buitenlandse clubs gespeeld, maar de spits heeft een wintertransfer uitgesloten. “Als ik ga, dan vertrek ik in de zomer”, zei Janko tegen LAOLA1.



De 25-jarige Janko is dit seizoen de absolute sterspeler van het Red Bull Salzburg van Adriaanse. De aanvaller verbaast met zijn vele doelpunten en wist al dertig keer raak te schieten in twintig competitiewedstrijden. Mede dankzij zijn vele treffers staat Red Bull op de eerste plaats in de competitie, die halverwege februari weer wordt hervat.

Adriaanse vreesde zijn topscorer kwijt te raken, maar de Nederlander kan opgelucht ademhalen. “Ik wil duidelijk maken dat ik deze winter absoluut niet zal vertrekken”, zei Janko, wiens contract nog doorloopt tot de zomer van 2011. “Na dit seizoen zal ik verder kijken. De sportieve ambities, het systeem van een club, de leefomstandigheden en natuurlijk ook de financiële mogelijkheden zijn dan van belang.”
Bezig met laden …