voetbalzone

Jans wil niet weer kansloos verliezen: ‘We vragen ons af wat we waard zijn’

Erik van Dam31 okt 2014, 13:19
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2014, 13:19
Advertentie

PEC Zwolle is het laatste half jaar enorm goed bezig. Winst van de KNVB Beker, winst van de Johan Cruijff Schaal en net als vorig seizoen gaat het ook nu weer crescendo in de eerste helft van de Eredivisie. Ron Jans wil goed blijven presteren met zijn club en daartoe is een goed resultaat tegen Feyenoord van vitaal belang. PEC gaat zaterdag naar De Kuip en wil er graag winnen.

voetbalzone

Vorig seizoen verloor PEC met 3-0 in Rotterdam-Zuid, zoals dat ook gebeurde uit bij Vitesse en sc Heerenveen. Trainer Jans zegt dat zijn team het nu echt niet zo beroerd zal doen als op 21 december. Toen scoorde Lex Immers tweemaal en Jean-Paul Boëtius een keer en had PEC weinig te vertellen. “We zullen het zeker niet zo slecht doen als vorig seizoen, toen we kansloos verloren”, belooft Jans in gesprek met de Stentor.

“We vragen ons met zijn allen nog een beetje af wat we waard zijn. Nou, dat kun je in zo'n wedstrijd mooi bewijzen”, zegt Jans enthousiast. Hij stelt Trent Sainbury weer op in de basis en laat Joost Broerse op de reservebank tegen Feyenoord. Ryan Thomas komt zaterdagavond ook in actie, nadat hij rust kreeg in de bekerwedstrijd tegen HHC. Wout Brama moet nog ritme opdoen, Mustafa Saymak is er weer bij na zijn hamstringblessure.

Bezig met laden …