voetbalzone

Jansen en Fer bespraken Feyenoord: ‘Het kán, maar het is niet makkelijk’

Erik van Dam24 nov 2015, 11:11
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2015, 11:11
Advertentie

Feyenoord heeft inderdaad belangstelling getoond voor een hereniging met Leroy Fer, die van 1999 tot 2011 al in Rotterdam speelde. Het Algemeen Dagblad schreef maandagavond dat de club overweegt in januari aan te kloppen voor de huur van de middenvelder en zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt dat desgevraagd aan FOX Sports. Hij geeft wel aan dat een comeback van zijn cliënt in De Kuip niet erg waarschijnlijk is.

voetbalzone

Fer heeft nog een contract tot 2017 bij Queens Park Rangers, maar komt niet echt aan de beurt bij de Championship-club. Jansen zegt dinsdag dat hij persoonlijk vindt dat een tijdelijk vertrek bij de club een verstandige beslissing zou zijn. “Ook met het oog op het Nederlands elftal. Maar de stap naar Nederland is niet makkelijk. Het kán wel, maar het is niet zeer waarschijnlijk. Die twee financiële werelden liggen enorm ver uit elkaar”, legt Jansen uit.

“Natuurlijk hebben Leroy en ik het gehad over Feyenoord en de interesse, maar we zijn afhankelijk van wat QPR ook wil. Laten we dat eerst maar eens bekijken”, vindt de zaakwaarnemer. Hij zegt dat Feyenoord ook slechts ‘oppervlakkige interesse’ heeft getoond in een hereniging met Fer. Die speelde 103 wedstrijden in de Eredivisie voor de Stadionclub, alvorens hij naar FC Twente ging. Daar bleef hij twee jaar en vervolgens vertrok Fer naar Norwich City in Engeland.

Bezig met laden …