voetbalzone

Januzaj: 'Ik wil bij Manchester United de beste speler van de wereld worden'

Bart Kruyt18 okt 2013, 08:20
Laatst bijgewerkt: 18 okt 2013, 08:20
Advertentie

Adnan Januzaj beschikt over een aflopend contract bij Manchester United en wordt in verband gebracht met diverse clubs uit binnen- en buitenland. De talentvolle Belg lijkt echter op Old Trafford te willen blijven: Januzaj laat aan Kosovo's KTV weten dat hij erg gelukkig is bij United en dat hij nog lang niet klaar is met het bereiken van zijn doelstellingen bij de recordkampioen.

/

De achttienjarige Januzaj maakte in het weekend voor de interlandbreak zijn basisdebuut in de Premier League en luisterde dat optreden direct op met twee doelpunten tegen Sunderland (1-2 zege). "Ik heb veel mooie reacties op die doelpunten gekregen", vertelt Januzaj. "Ik werk hard op de trainingen, de trainer gaf me een kans en ik ben blij dat ik het team aan de zege kon helpen."

"Ik hoop dat dit een mooi seizoen wordt", vervolgt Januzaj. "Ik wil het maximale geven en bij Manchester United de beste speler van de wereld worden. Ik kan veel leren van Ryan Giggs, die op dezelfde positie speelt, en ik heb een goede relatie met Sir Alex Ferguson, die mij liet debuteren. Ik ben een speler van United en zal hard werken voor deze club."

Bezig met laden …