voetbalzone

'Je hoeft geen Gattuso of Einstein te heten om dit te bedenken'

Bart Kruyt17 jul 2012, 13:25
Laatst bijgewerkt: 17 jul 2012, 13:25
Advertentie

Gennaro Gattuso vreest dat AC Milan een zwaar seizoen tegemoet gaat. De middenvelder was een van de vele routiniers die aan het einde van het afgelopen voetbaljaar afscheid nam voor i Rossoneri en speelt volgend jaar in Zwitserland voor FC Sion. Vorige week werd Gattuso verrast door het nieuws dat Thiago Silva en Zlatan Ibrahimovic naar Paris Saint-Germain vertrekken.

/

De transfer van Silva is reeds afgerond en PSG hoopt Ibrahimovic ook snel te kunnen voorstellen als nieuwe aanwinst. "Ik zou moeilijk in slaap kunnen komen als ik Allegri zou zijn", zei Gattuso in La Gazzetta dello Sport. "Het is nogal een verschil als je de beste verdediger ter wereld en een spits die in zijn eentje tien competitiewedstrijden beslist in je team hebt, of niet."

"Met Ibra en Thiago zou AC Milan mee kunnen doen om de Scudetto, maar nu wordt het heel moeilijk. Je hoeft geen Gattuso of Einstein te heten om dat te kunnen bedenken", vervolgde Gattuso. "Maar ik ken Adriano Galliani en ik verwacht dat hij nog wel iets uit de hoge hoed zal toveren. Waar Milan het meest behoefte aan heeft? Een verdediger, want Thiago Silva gaf het team zekerheid en Alessandro Nesta is ook al vertrokken. Ze moeten opnieuw beginnen in de achterhoede."

Bezig met laden …