voetbalzone

‘Je hoeft geen genie te zijn om te weten dat topclubs interesse hebben’

Erik van Dam17 jun 2011, 19:16
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2011, 19:16
Advertentie

Owen Coyle gaat er vanuit dat hij volgend jaar niet meer de trainer is van Gary Cahill. Voor de mandekker van Bolton Wanderers zitten veel clubs op het vinkentouw, maar volgens de manager heeft zich nog geen enkele gegadigde officieel gemeld in het Reebok Stadium. “Er is veel interesse”, zegt de coach tegen de BBC. “Je hoeft geen genie te zien om te weten dat diverse topclubs geïnteresseerd zijn, maar er is nu nog niets concreet.”

/

De mandekker (25) moet naar verluidt vijftien miljoen euro kosten en Arsenal, Liverpool, Bayern München en Manchester City hebben belangstelling. Laatstgenoemde club zou al een bod hebben gedaan van 22 miljoen euro plus de diensten van Nedum Onuoha en Dedryck Boyata. “It would take a lot of money”, aldus de keuzeheer. “Hij zou voor elke club kunnen spelen. Het is aan deze clubs om iets concreets bij de voorzitter neer te leggen.”

“Hij is géén speler die we willen verliezen, moet ik benadrukken, maar we moeten accepteren dat het een goede zaak is voor de club en de speler dat het geregeld moet worden”, benadrukt Coyle. “Daarna zorgt dat voor liquide middelen voor ons om te investeren. Hij is een fantastische speler voor de club en ik zeg niet dat hij moet gaan, maar als hij het doet zal het de juiste zaak voor de club zijn.”

Bezig met laden …