voetbalzone

'Je kan wel langer wachten, maar voor je het weet, breek ik mijn been'

Bart Kruyt02 aug 2011, 07:50
Laatst bijgewerkt: 02 aug 2011, 07:50
Advertentie

Bij Cracovia Kraków is Koen van der Biezen een nieuw avontuur aangegaan. De aanvaller werd overgenomen van Go Ahead Eagles en tekende vorige week een driejarig contract bij de Poolse club, waarvoor hij afgelopen weekend al zijn debuut maakte. “Het niveau ligt hoger dan wat ik gewend was in de Jupiler League”, verzuchtte Van der Biezen in gesprek met SEG.

De 26-jarige Nederlander viel in tegen Korona Kielce, maar kon een 1-2 nederlaag niet voorkomen. “Er wordt heel fysiek gevoetbald en dat is niet slecht voor mij”, zei Van der Biezen. “In het stadion zaten 10.000 mensen en die maakten negentig minuten lang lawaai. Mooi om mee te maken. Hopelijk kan ik snel meer minuten gaan maken en hopelijk gaan we ook snel punten pakken.”

Zijn transfer kwam snel tot stand: “Je kan eventueel wel langer wachten, maar voor je het weet, breek ik volgende week mijn been. Sportief en financieel is dit een stap vooruit. Ik heb er veel zin in. In de stad Krakau is ook genoeg te beleven. Het is een mooie en leuke stad, een studentenstad met een gezellig groot plein. Nu zat ik nog vijf dagen in een hotel, maar ik ga woensdag een appartement uitzoeken. Ik heb nog geen moment spijt gehad en dat ga ik ook niet krijgen.”

Bezig met laden …