voetbalzone

Jeffers treedt in voetsporen Fowler en trekt tijdelijk naar Australië

Bart Kruyt29 okt 2010, 10:38
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2010, 10:38
Advertentie

Na Robbie Fowler trekt er opnieuw een voormalig Engels international Down Under. Francis Jeffers, die deze zomer afscheid nam bij Sheffield Wednesday en vervolgens geen nieuwe club wist te vinden, heeft toegezegd om tien weken voor Newcastle Jets te komen spelen. Na deze periode wordt er gesproken over een mogelijk langere samenwerking.

/

De 29-jarige Jeffers speelde de laatste drie seizoenen voor Sheffield, maar kwam in zijn laatste jaar niet verder dan één basisplaats en kwam dan ook niet in aanmerking voor een nieuw contract. De voormalig Everton- en Arsenal-spits heeft één interland achter zijn naam staan en wist in 2003 ook direct te scoren. Opvallend is dat Australië toen de tegenstander was van Engeland.

“Dit is een mooie periode voor Newcastle Jets en ik hoop dat ik de club kan helpen om te klimmen op de ranglijst”, zei Jeffers, die woensdag aankwam in Australië en direct werd vastgelegd. “De spelers en alle andere mensen bij de club hebben ervoor gezorgd dat ik me hier erg welkom voel en ik kan niet wachten om te beginnen.”

Bezig met laden …