voetbalzone

'Jerson is een groot talent, maar hij heeft het nu even moeilijk'

Bart Kruyt03 apr 2012, 13:05
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2012, 13:05
Advertentie

Het gaat uitstekend met Feyenoord, maar dat geldt niet voor Jerson Cabral persoonlijk. De aanvaller presteert al wekenlang onder de maat en afgelopen weekend kreeg hij dan ook maar een klein halfuur speeltijd tegen NAC Breda. In de minuten die hem gegund werden, liet Cabral weer weinig zien. De supporters zijn kritisch en ook de media verliezen het geduld.

/

Karim El Ahmadi neemt het in het Algemeen Dagblad op voor zijn ploeggenoot. "Jerson is een groot talent, maar hij heeft het even moeilijk", zegt de middenvelder. "Ik vind het jammer dat veel pijlen op hem worden gericht. Hij verdient steun, dan gaat hij in de laatste zes wedstrijden nog erg belangrijk voor Feyenoord worden. We hebben iedereen keihard nodig in de laatste zes duels."

Voor het weekend keek Cabral, wiens contract tot medio 2013 doorloopt, al met een kritische blik in de spiegel. "Een speler met mijn kwaliteiten moet er gewoon veel meer uit halen, dat weet ik van mezelf", zei de 21-jarige aanvaller tegen RTV Rijnmond. "Ik twijfel niet aan mezelf, maar het is wel moeilijk. Ik wil onbezorgd voetballen, vrij zijn, maar dat is nu niet het geval."

Bezig met laden …