voetbalzone

Joey Veerman hekelt gedrag van Feyenoord-spelers op veld in Johan Cruijff Schaal

Jeroen van Poppel04 aug 2024, 23:25
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2024, 12:29
Advertentie

PSV ging zondag onderuit in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord (4-4, 2-4 v.n.s.). Joey Veerman had vanaf de eerste minuut het gevoel dat er meer in had gezeten voor de Eindhovenaren en heeft bepaald niet genoten van de openingswedstrijd van het seizoen in Nederland.

PSV kwam meerdere keren terug van een achterstand, maar delfde het onderspit in de strafschoppenserie. "Het is zonde dat je de goals op deze manier weggeeft", zegt Veerman na afloop op de persconferentie. "Het was helemaal niet nodig. Als speler heb je in het veld altijd het gevoel dat we die goal nog wel gaan maken, maar als je 'm dan elke keer op zo'n simpele manier weggeeft, dan is dat wel vervelend."

Veerman krijgt op het persmoment vraag van Rik Elfrink hoe hij zijn eigen prestatie beoordeelt. "Dat is een goede vraag, laten we die maar aan jullie over", zegt de middenvelder.

"Heb je alles al kunnen brengen voor je gevoel?", is de volgende vraag voor Veerman, die in de lach schiet. "Dat zou knap zijn, na negen dagen training."

"Dat speelt dus wel mee?", vraagt Elfrink door. "Vond jij me niet zo goed vandaag?", vraagt Veerman. "Dat zeg ik niet", reageert de PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad. "Het lijkt er een beetje op", zegt Veerman.

Veerman is niet blij met het gedrag van de Feyenoorders op het veld. "Het was een spectaculaire wedstrijd, maar op het veld was het een beetje vervelend. Iedere keer dat op de grond liggen, tijd rekken... Maar goed, dat hoort er blijkbaar bij."

Bezig met laden …