voetbalzone

Johan Bakayoko heeft boodschap voor boze PSV-fan op X

Jan Hoeksema26 jan 2024, 11:57
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2024, 19:28
Advertentie

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Johan Bakayoko, die reageert op een boze PSV-supporter.

PSV ging woensdag met 1-0 onderuit tegen Feyenoord in de achtste finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi dankzij een doelpunt van Quinten Timber. Bakayoko verscheen ook aan de aftrap in die wedstrijd. Zonder gescoord te hebben of een assist te hebben gegeven werd de Belg met nog acht minuten op de klok gewisseld.

Hij wist klaarblijkelijk geen onuitwisbare indruk achter te laten, daar een PSV-supporter op X voorstelt om aankomend weekend tegen Almere City aan te treden zonder Bakayoko in de basiself. De vleugelspits reageert op de post van de PSV-fan.

"We zijn allemaal één team", schrijft Bakayoko. "Ik verwacht support van alle supporters van PSV. We zijn samen met een fantastisch seizoen bezig voor jullie. Het is niet zo dat we na twee wedstrijden zonder winst op elkaar moeten zeiken. Iedereen geeft alles voor het shirt, supporters inbegrepen."

Bezig met laden …