voetbalzone

John hoopt op terugkeer in Enschede: 'Het is helemaal aan FC Twente'

Matthijs van Laar21 mei 2013, 13:17
Laatst bijgewerkt: 21 mei 2013, 13:17
Advertentie

Joshua John sluit niet uit dat hij komend jaar weer aansluit bij de eerste selectie van FC Twente. De aanvaller werd het voorbij seizoen verhuurd aan het Deense FC Nordsjælland, waarmee hij onder meer uitkwam in de Champions League. Zijn huurverbintenis loopt echter af en normaliter meldt hij zich dus weer gewoon in Enschede.

/

De 24-jarige aanvaller kon tot op heden geen potten breken bij de Tukkers, maar mogelijk dat het jaartje ervaring opdoen in het buitenland zijn kansen vergroot. “Ze moeten nog een nieuwe trainer vinden en daarna zal die trainer aan mij aangeven of hij een beroep op mij doet of niet. Het is helemaal aan Twente”, stelt John in de Deense krant Ekstra Bladet.

Een terugkeer in Nederland geniet de voorkeur van John, maar wanneer FC Twente hem niet nodig heeft, behoort ook een langer verblijf in Denemarken tot de opties. “Als ik toch alleen maar op de bank zit, zou ik liever ergens anders spelen. Ik houd alle opties open, ook FC Nordsjælland. Ik heb gepraat met het team, maar zij zeggen ook niet veel anders dan dat het in de handen van FC Twente ligt.”

Bezig met laden …