voetbalzone

‘Johnny, wat een fantastische speler en een fantastisch persoon’

Peter Nusselder01 okt 2015, 09:53
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2015, 09:53
Advertentie

Ajax neemt het donderdag in de Europa League op tegen Molde FK en omdat de reis deze week naar Noorwegen ging, werd oud-speler André Bergdölmo uitgenodigd om langs te komen. Woensdag was er een weerzien met oud-ploeggenoot John Heitinga, die in de zomer terugkeerde in Amsterdam.

voetbalzone

“Johnny, wat een fantastische speler en een fantastisch persoon”, verzuchtte de 43-jarige Noor na de hartelijke ontmoeting. Bergdölmo speelde tussen 2000 en 2003 voor Ajax en uit de huidige selectie van trainer Frank de Boer is Heitinga de enige speler die hij nog kent. De oud-verdediger, die als speciale gast van Ajax in Molde aanwezig is, gaat ervan uit dat zijn ex-club donderdag wint.

“Ik verwacht dat Ajax controle heeft, ze hebben betere spelers en een beter team”, vervolgt Bergdölmo op de officiële website van de Amsterdammers. “Molde was zelf ook verbaasd over het resultaat in Istanbul”, doelt de 63-voudig Noors international op de 3-1 zege op Fenerbahçe. “Het was hun beste wedstrijd ooit, vonden ze. Om dat te herhalen wordt moeilijk. Maar ze zijn een goed georganiseerd team. Het zal interessant worden om te zien hoe ze tegen Ajax zullen spelen. Maar ik denk dat Ajax gaat winnen.”

Bezig met laden …