voetbalzone

Jol blijft spelers zoeken en haalt tweede gratis middenvelder naar Fulham

Bart Kruyt05 okt 2012, 18:35
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2012, 18:35
Advertentie

Martin Jol stond er bij Ajax al bekend om dat hij ook buiten de transferperiode om op zoek was naar spelers die zijn elftal konden versterken en bij Fulham doet hij hetzelfde. De transfermarkt is al ruim een maand gesloten, maar onlangs tekende de ervaren Griek Giorgos Karagounis nog een contract op Craven Cottage. Vrijdag werd er opnieuw een transfervrije middenvelder vastgelegd.

/

Fulham maakt op de website van de club bekend dat Mickaël Tavares een verbintenis heeft getekend tot het einde van dit seizoen. De defensieve middenvelder werkte in het verleden al eens een halfjaar samen met Jol bij Hamburger SV en was clubloos sinds zijn vertrek bij de Noord-Duitse club, afgelopen zomer. Jol hapte toe en besloot om de 29-jarige Senegalees naar Londen te halen.

"Mickaël is een typische defensieve middenvelder en ik ben blij dat we deze plek in het elftal hebben kunnen versterken", reageerde Jol op de komst van Tavares. "Ik heb al eens met hem gewerkt in Hamburg en ik weet dus wat zijn kwaliteiten zijn. Hij zal bewijzen dat hij een echte aanwinst voor ons zal zijn." In het shirt van HSV speelde Tavares in drieënhalf jaar tijd maar vijftien competitieduels.

Bezig met laden …