voetbalzone

Jol: 'Dembélé kan in de toekomst net zo goed worden als Raúl'

Bart Kruyt08 dec 2011, 19:05
Laatst bijgewerkt: 08 dec 2011, 19:05
Advertentie

Martin Jol heeft de geruchten over de interesse in Raúl naar het rijk der fabelen verwezen. Volgens de Engelse tabloids wilde Jol de aanvaller van Schalke 04 graag naar Fulham halen, maar de Nederlandse coach ontkent bezig te zijn met een nieuwe speler voor de voorste linie: “Raúl is een ster, maar ik heb al een ster op zijn positie, die in de toekomst net zo goed kan worden.”

/

Jol doelt daarmee op Moussa Dembélé, de voormalig AZ-aanvaller die bezig is aan een uitstekend seizoen en al in verband werd gebracht met Tottenham Hotspur. “Hij is op weg om een fantastische speler te worden”, stak Jol de loftrompet. “Ook Bryan Ruiz kan op de positie van Raúl uit de voeten en ik heb nog een jonge speler achter de hand, Kerim Frei. Pajtim Kasami komt er ook nog aan, dus ik zou wel gek zijn om een speler voor deze positie te halen.”

Ook de geruchten over de belangstelling voor Dimitar Berbatov zijn volgens Jol, die bij Tottenham kort met de Bulgaar samenwerkte, niet waar: “Hij is een zeer goede speler, maar dit zijn slechts verhalen uit de kranten. Dimitar zit bij Manchester United en is daar gelukkig. En als hij toch beslist dat hij wil vertrekken, dan denk ik niet dat wij hem kunnen betalen.”

Bezig met laden …