voetbalzone

‘Jol en ik hebben nooit ruzie gehad, er speelden andere factoren mee’

Thijs Post02 jul 2011, 18:15
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2011, 18:15
Advertentie

Bij Fulham is men maar wat blij met de komst van trainer Martin Jol, maar dat geldt mogelijk niet voor iedereen. Danny Murphy werkte eerder samen met de oefenmeester bij Tottenham Hotspur en dat werd geen succes: in achttien maanden tijd kon hij maar zeven keer rekenen op een basisplaats. Desondanks beweert de 34-jarige middenvelder dat hij geen problemen heeft met de Nederlander.

/

“Martin en ik hadden nooit ruzie. Verre van dat”, geeft Murphy aan in de Engelse media. “Er speelden diverse andere factoren mee waar ik nooit over heb gepraat. Mijn vader was terminaal ziek tijdens mijn seizoen bij Tottenham. Daar heb ik het nooit over gehad in de kranten, want destijds vond ik het niet relevant.”

“Toen ik wel een kans kreeg kon ik nog maar acht tot tien wedstrijden spelen. We hebben onze meningsverschillen gehad omdat ik wilde spelen en hij koos voor anderen, maar er speelde meer mee”, verzekert Murphy. “Soms zijn er verzachtende omstandigheden die mensen niet zien. Natuurlijk hoopte ik dat het beter was gegaan, maar dan had ik geen vier fantastische jaren bij Fulham gekend. Martin kent mijn kwaliteiten, weet op welke manier ik werk en ik heb nooit een probleem gezien in een toekomstige samenwerking.”

Bezig met laden …