voetbalzone

Jol: 'Het is niet ondenkbeeldig dat ik Mounir naar Fulham haal'

Bart Kruyt16 aug 2011, 08:10
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2011, 08:10
Advertentie

Fulham mengt zich in de strijd om Bryan Ruiz, maar heeft Mounir El Hamdaoui nog niet uit het hoofd gezet. Martin Jol haalde de aanvaller vorig jaar van AZ naar Ajax en sluit niet uit dat hij de op een zijspoor geraakte Marokkaan nu ook naar Fulham zal halen. “Het is niet ondenkbeeldig dat ik Mounir naar Fulham haal”, zegt Jol in gesprek met NUSport.

/

De oefenmeester werkte bij Tottenham Hotspur en Ajax al samen met El Hamdaoui, die niet door één deur kan met Jols opvolger in Amsterdam Frank de Boer en zich bij de beloften van Ajax heeft moeten melden. De goaltjesdief mag vertrekken, maar wil geen salaris inleveren, waardoor een transfer een lastig verhaal wordt. Fulham biedt echter hoop voor Ajax en El Hamdaoui.

Jol maakt zich geen zorgen over de negatieve verhalen die verschijnen over de 27-jarige spits. “Ik denk dat het wel meevalt allemaal met Mounir”, zegt de coach. “Het is toch allemaal beeldvorming. Hij blijft onverstoorbaar als hij wordt uitgefloten. Sommigen roepen dan dat het ‘m niet interesseert. Nou, als er iemand gek is van voetbal…”

Bezig met laden …