voetbalzone

'Jol kent me goed vanuit zijn tijd bij Ajax, verwacht veel van me'

Erik van Dam10 sep 2011, 13:27
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2011, 13:27
Advertentie
/

Bryan Ruiz moet de komende weken zijn best doen om Fulham uit de gevarenzone te loodsen. De club staat na drie speelronden zestiende met één punt. Zondag wordt er thuis gespeeld tegen Blackburn Rovers en volgende week wacht, opnieuw thuis, een krachtmeting met Manchester City. Ruiz krijgt waarschijnlijk ook speeltijd en hoopt dat hij Fulham kan terugbetalen voor het in hem gestelde vertrouwen.

“Ik heb het verlangen te slagen op dit niveau”, laat de ex-Twentenaar weten in de Britse tabloids. “Martin Jol kent mij goed vanuit zijn tijd bij Ajax en verwacht veel van me. Hij wil hier graag een combinatiespel spelen van het Engelse en Nederlandse voetbal; dat moet voor mij goed uitpakken. Dit is een nieuwe uitdaging voor me, ik ben me er heel goed van bewust wat er van me wordt gevraagd in het Engels voetbal.”

Ruiz kan zondag debuteren tegen the Rovers. Op de slotdag van de transfermarkt slaagde Jol erin de Costa Ricaan naar Craven Cottage te halen; Newcastle United bleef beteuterd achter. Ruiz' laatste wedstrijd was FC Twente - VVV-Venlo op 27 augustus. Sindsdien maakte hij zijn transfer en waren er in Europa interlands voor de EK-kwalificatiecyclus. Ruiz zelf kwam niet in actie met Costa Rica.

Bezig met laden …