voetbalzone

Jol lyrisch over Dembélé: 'Hij is wereldklasse op het middenveld'

Bart Kruyt27 feb 2012, 21:30
Laatst bijgewerkt: 27 feb 2012, 21:30
Advertentie

Moussa Dembélé liet in de Eredivisie al zien een erg behendige voetballer te zijn en bewijst het ook op een niveau hoger te kunnen. De voormalig aanvaller van AZ en Willem II was afgelopen weekend een van de uitblinkers tegen Queens Park Rangers, dat met 1-0 verslagen werd. Als middenvelder leverde Dembélé een schitterende assist op het beslissende doelpunt.

/

De Belg kreeg van Martin Jol een rol op het middenveld en vulde dat uitstekend in. "Hij is zo goed aan de bal en hij wordt elke wedstrijd beter en beter. Hij is wereldklasse op het middenveld en hij speelt er ook graag", stak Jol de loftrompet over Dembélé. "Ik denk dat Moussa de ploeg op het middenveld ook het meest kan helpen."

Al na zeven minuten leidde Dembélé de winnende treffer in. Op het middenveld passeerde hij een tegenstander, waarna hij de combinatie aanging met een ploeggenoot en de bal voor het strafschopgebied terugkreeg. Met een hakbal bediende Dembélé Pavel Pogrebnyak, die bekwaam afrondde. Het contract van Dembélé bij Fulham loopt nog tot medio 2013 door.

Bezig met laden …