voetbalzone

Jol mag 'één of twee' versterkingen halen bij nieuwe werkgever

Bart Kruyt07 jun 2011, 16:36
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2011, 16:36
Advertentie

Ajax is op zoek naar een oplossing voor Mounir El Hamdaoui en hoopt dat Martin Jol zijn oude aankoop nog niet vergeten is. De oefenmeester tekende dinsdag een tweejarig contract bij Fulham, waar ruimte is voor ‘één of twee’ versterkingen. “Waar mogelijk zullen we ons versterken met goede spelers”, zei Jol tijdens zijn eerste interview als opvolger van Mark Hughes bij Fulham.

/

Jol nam in november afscheid van Ajax en in de media verschenen er destijds berichten dat hij El Hamdaoui zou willen meenemen naar zijn volgende club. Jol wist gedurende het seizoen echter geen nieuwe werkgever te vinden, maar gaat nu weer aan de slag bij Fulham. Ajax wil naar verluidt ongeveer 4,5 miljoen euro vangen voor El Hamdaoui, die net als Jol al eens werkzaam was bij Fulhams stadsgenoot Tottenham Hotspur.

“Ik had ook de mogelijkheid om naar andere landen te gaan, maar ik wachtte op een aanbieding van een Engelse club”, zei Jol. “Het gaat te ver om te zeggen dat ik de ploeg al erg goed ken, maar ik keek graag naar de wedstrijden van Fulham en vooral naar bijvoorbeeld Moussa Dembélé, die ik nu al een tijdje ken. Uit mijn tijd bij Tottenham ken ik Simon Davies, Danny Murphy en Stephen Kelly nog: dit zijn zeer goede professionals.”

Bezig met laden …