voetbalzone

Jol neemt El Hamdaoui direct op in selectie voor duel met Twente

Bart Kruyt30 jul 2010, 16:14
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2010, 16:14
Advertentie

Martin Jol heeft Mounir El Hamdaoui direct opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. De aanvaller werd vrijdag gepresenteerd als nieuwe centrumspits van Ajax en heeft nog niet met zijn nieuwe ploeggenoten getraind, maar volgens Jol is hij fit genoeg om te kunnen spelen tegen landskampioen FC Twente.

/

El Hamdaoui, die rugnummer negen heeft overgenomen van de vertrokken Marko Pantelic, heeft bij AZ zijn conditie op peil gehouden en kan daarom zaterdag gewoon spelen. Jol selecteerde in totaal twintig spelers en leek daarbij geen rekening te houden met de aankomende Champions League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki. Alle elf de spelers die woensdag in de basis begonnen, zitten in de selectie voor het duel van zaterdag.

Ook Luis Suárez is zodoende van de partij. De vrouw van de Uruguayaan staat op het punt van bevallen, waardoor er een vraagteken achter de naam van de aanvoerder stond, maar Suárez is gewoon in de wedstrijdselectie opgenomen. Vermoedelijk vormt hij zaterdag een aanvalslinie met nieuwkomer El Hamdaoui en Urby Emanuelson. Jan Vertonghen is er niet bij: hij is geschorst.

Bezig met laden …