voetbalzone

Jol: 'Net als Schwarzenegger zei ik: 'I'll be back', en nu ben ik terug'

Peter Nusselder21 jun 2011, 14:49
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2011, 14:49
Advertentie

Martin Jol heeft zin in het nieuwe seizoen als trainer van Fulham. De afgelopen seizoen bij Ajax vertrokken oefenmeester werkt tussen 2004 en 2007 al in de Premier League, en is nu op Craven Cottage de opvolger van Mark Hughes. “Iedereen wist dat ik graag terug wilde komen”, aldus Jol.

/

“Toen ik bij Tottenham Hotspur vertrok zei ik net als Arnold Schwarzenegger: I'll be back, en nu ben ik terug”, vertelt Jol in de Engelse media. De Nederlander vindt zijn nieuwe werkgever een mooie club. “Ik vind Fulham een traditionele vereniging, net als Spurs, West Ham United en alle andere clubs in Londen. Ze hebben me een goed gevoel gegeven en ik vind de clubkleuren, zwart-wit, ook mooi.”

“Fulham is blij en ik ben blij, dus hopelijk kunnen we dat zo houden”, vervolgt Jol, die nog wel hoopt op versterkingen van zijn selectie. “De spelersgroep is goed, met ervaren spelers en enkele jongere voetballers, zoals Moussa Dembélé, die ken ik erg goed vanuit Nederland. Maar er zijn vier of vijf spelers vertrokken, dus ik denk dat we datzelfde aantal nieuwelingen moeten aantrekken om de selectie sterk te houden.”

Bezig met laden …