voetbalzone

Jol onder druk: 'We hebben het moeilijk, maar het seizoen duurt nog lang'

Bart Kruyt01 okt 2013, 16:00
Laatst bijgewerkt: 01 okt 2013, 16:00
Advertentie

Martin Jol staat onder druk. Fulham is teleurstellend begonnen aan het nieuwe seizoen en verloor afgelopen weekend nog op het eigen veld met 1-2 van Cardiff City: een nederlaag die zeker niet onverdiend was. Fulham heeft na zes wedstrijden pas vier punten gehaald en Engelse media voorspellen dat Jol wel eens snel zijn ontslag zou kunnen krijgen.

/

René Meulensteen wordt genoemd als mogelijke opvolger en ook de naam van Martin O'Neill wordt genoemd. Bryan Ruiz benadrukt echter dat de spelersgroep nog achter Jol staat: "We zitten met zijn allen in deze situatie", zegt de voormalig sterspeler van FC Twente, die tegen Cardiff overigens nog prachtig scoorde. "Martin heeft het moeilijk omdat iedereen hem de schuld geeft van de slechte resultaten, maar we zijn een team en we moeten de situatie met elkaar veranderen."

"Dat gaat ook gebeuren", voorspelt Ruiz, die hoopt dat Jol mag blijven: "Hij betekent veel voor mij, want hij is de coach die mij hierheen heeft gehaald. Martin praat veel met de spelers en motiveert ons, zeker als we het moeilijk hebben. En we hebben het nu moeilijk, maar het seizoen duurt nog lang. Hopelijk kunnen we in de volgende wedstrijd een goed resultaat halen." Fulham speelt zaterdag thuis tegen Stoke City, dat drie punten meer heeft dan de ploeg van Jol.

Bezig met laden …