voetbalzone

Jol stelt Emanuelson tevreden: ‘Het is onmogelijk hem te kopen’

Erik van Dam22 apr 2013, 14:38
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2013, 14:38
Advertentie

Volgens Martin Jol is de kans dat Urby Emanuelson ook volgend seizoen uitkomt voor Fulham nul. De trainer haalde zijn landgenoot in januari op huurbasis naar Fulham, nadat Emanuelson zijn kansen bij AC Milan had gewogen en besloot zich te laten uitlenen. Een optie tot koop bedongen the Cottagers niet en dus zit een definitieve stap naar Londen er deze zomer niet in.

/

Emanuelson kwam inmiddels tot negen optredens in het eerste van Fulham; zaterdag deed hij het volgens de Engelse pers zeer goed tegen Arsenal. “Je zag in die wedstrijd dat hij een goede, technische publiekstrekker is”, zegt Jol complimenteus. “Maar we hebben geen optie op hem, want het zou onmogelijk zijn hem te kopen.”

Emanuelson zal het niet erg vinden dat er geen optie tot koop is en dat Jol daar ook niet naar neigt. De middenvelder heeft nog een contract voor een jaar bij AC Milan en liet al weten daar na de zomer weer voor zijn kans te willen gaan. “Mijn hart ligt wel in Milaan. Ik ben daar voor mijn gevoel nog niet klaar en kijk altijd nog wel met een schuin oog naar Milaan”, zei hij zondag.

Bezig met laden …