Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joël Veltman beleeft bijzonder pijnlijke kennismaking met Engels voetbal

Laatste update:

Joël Veltman heeft een bewogen debuut achter de rug voor Brighton & Hove Albion. De deze zomer van Ajax overgenomen verdediger debuteerde zaterdagmiddag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Portsmouth voor zijn nieuwe werkgever en kwam zeer gehavend uit de strijd, zo blijkt uit een foto die hij na afloop zelf verspreidt via social media.

Veltman plaatst na zijn eerste wedstrijd in Engelse dienst een foto van zijn gezicht op Instagram Stories. Het rechteroog van de rechterverdediger is blauw, terwijl in zijn neus een watje is ingebracht, hoogstwaarschijnlijk vanwege een bloedneus. Veltman begeleidt de foto met twee veelzeggende emojis.

Op Twitter wordt overwegend onschuldig gelachen om de foto van Veltman. Journalist Tom Coleman van Wales Online stelt de supporters van Brighton gerust. "Een pijnlijke kennismaking met het Engelse voetbal voor Joël Veltman, maar ik heb begrepen dat het niets serieus is", tweet hij.

Veltman bereidt zich momenteel met Brighton voor op de start van het nieuwe Premier League-seizoen. Het elftal van manager Graham Potter opent de competitie op maandag 14 september met een thuiswedstrijd tegen Chelsea. De wedstrijd tegen Portsmouth werd overigens met 3-0 gewonnen, al is niet bekend wie de doelpuntenmakers waren en hoeveel minuten Veltman speelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Tja is hij niet gewend hè en ja zo fysiek is hij ook weer niet

22 augustus 2020 om 21:27

Want in een elleboog in de Engelse competitie komt harder aan dan in de Nederlandse?

22 augustus 2020 om 21:27

Ja die ukkies van psv en feyenoord bieden niet echt zulke fysieke weerstand 😂. Gelukkig had hij Europees al wat ervaring opgedaan om het überhaupt te overleven vandaag.

22 augustus 2020 om 21:39

Man, wat een kinderlijke reactie. Zo'n elleboog komt net zo hard aan in de Eredivisie als in de Premier League. Alsof verdedigers in Engeland om de haverklap met een blauw oog en een wat in de neus thuiskomen...

23 augustus 2020 om 15:57

Nee. Meestal zijn dat de aanvallers. De verdedigers delen ze juist uit

Veltman gaat het daar gewoon oké tot goed doen. Net als bijvoorbeeld een Ooijer in het verleden. Daarna komt hij lekker terug in Nederland. Prima verdediger voor Eredivisie begrippen. Altijd wat onderschat, maar als je kijkt naar de verdedigers bij clubs als AZ, Feyenoord en PSV zou hij overal ook basis hebben gestaan.

22 augustus 2020 om 21:23

Doe mij ff die glazen bol van je! 😉

Ik denk dat je gelijk hebt hoor. Solide verdediger die Veltman!

23 augustus 2020 om 10:14

@toppertje ouwe nooit van De Ligt gehoord?

23 augustus 2020 om 10:27

Ok, dat heb ik over het hoofd gezien dan

22 augustus 2020 om 21:36

Hij is gewoon een hele normale speler voor een Nederlandse topclub. Niet slecht, niet geweldig. Gewoon degelijk met hier en daar een uitglijder naar beneden of een piekje naar boven. Ik vind hem niet onderschat, maar hij word vaak beoordeeld op andere dingen dan puur z'n spel.

23 augustus 2020 om 01:10

Eens Sirius, in Nederland kijken we naar het opbouwende en aanvalsspel vam verdedigerd, in Italie zetten ze met gemak 2 houthakkers centraal met een spelverdeler ervoor waardoor ze enkel een pass over 20 meter hoeven te geven.

Niets aan de hand gewoon een slimmigheidje.

Hij gaat door het ijs zakken, waar hij ongelofelijke fouten heeft gemaakt en Ajax de CL heeft gekost, een gemankeerde verdediger die een nog hoger tempo moet aantikken.

Met zulke foto’s maakt hij zich geliefd in Brighton. Het past bij Veltman en bij de Engelse competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren