voetbalzone

Jol wacht nog met bod richting Ajax: ‘Hij kost wel een paar knaken’

Erik van Dam22 apr 2013, 12:09
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2013, 12:09
Advertentie

Fulham begon de stadsderby tegen Arsenal zaterdag met liefst vier ex-spelers uit de Eredivisie in de basiself. Bryan Ruiz, Urby Emanuelson, Stanislav Manolev en Eyong Enoh mochten allemaal aan de aftrap verschijnen van hoofdtrainer Martin Jol. Emanuelson, Manolev en Enoh zijn alle drie gehuurd van hun werkelijke clubs en weten nog niet waar zij volgend seizoen spelen.

/

Emanuelson wil het liefst opnieuw proberen te slagen bij AC Milan, terwijl Manolev nog een contract tot medio 2014 heeft bij PSV. Enoh, die gehuurd wordt van Ajax, deed het zaterdag erg goed tegen Arsenal en verdiende een voldoende voor zijn optreden. Of hij definitief zal worden aangetrokken, durft Jol echter nog niet met zekerheid te zeggen. Goedkoop is Enoh namelijk niet, geeft de trainer aan.

“We hebben een optie op hem, maar dan nog kost hij wel een paar knaken. Misschien moet ik creatief zijn en een andere oplossing vinden”, stelt Jol op de clubwebsite. “De mogelijkheid ligt er wel, maar ik heb ook nog één of twee andere opties. Het is iets dat ik tegen het einde van het seizoen zal besluiten.” Enohs contract in Amsterdam loopt nog tot medio 2015 door. Christian Poulsen heeft zijn plek ingenomen bij Ajax.

Bezig met laden …