voetbalzone

Jol wacht op Manolev: 'Maar heel veel te besteden hebben we niet'

Bart Kruyt30 jan 2013, 15:00
Laatst bijgewerkt: 30 jan 2013, 15:00
Advertentie

Urby Emanuelson zal het seizoen op huurbasis afmaken bij Fulham en Martin Jol hoopt nog meer versterkingen te kunnen begroeten. De Nederlandse trainer voelt wel wat voor de komst van Stanislav Manolev, die niet meer aan spelen toekomst bij PSV. "Maar heel veel te besteden hebben we niet, dus die proberen we tegen minimale kosten over te nemen", zegt Jol tegen NUsport.

/

De 27-jarige Manolev is bezig aan zijn vierde seizoen bij PSV, maar speelde onder Dick Advocaat pas twee competitiewedstrijden voor de koploper van de Eredivisie. De Bulgaars international wil dan ook graag vertrekken en bleef zondag weg bij de training van Jong PSV. Dat kwam hem op een boete te staan en dinsdag meldde Manolev zich weer op De Herdgang.

De rechtervleugelverdediger hoopt dat PSV alsnog wil meewerken aan een overgang naar Fulham, waar Jol op hem zit te wachten. "Hij is op verschillende posities inzetbaar aan de rechterkant", legt de oefenmeester de interesse in Manolev uit. PSV wilde de rechtsback eigenlijk alleen verkopen, maar zou inmiddels toch bereid zijn om Manolev op huurbasis te laten gaan.

Bezig met laden …