voetbalzone

Jol: ‘Wenger en ik hebben één keer wat gedronken samen, jaren geleden’

Erik van Dam20 apr 2013, 14:04
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2013, 14:04
Advertentie

Volgens Martin Jol is er helemaal niets waar van de verhalen dat hij en Arsène Wenger niet op goede voet met elkaar staan. Jaren geleden was Jol trainer van Tottenham Hotspur en zou hij een stevige woordenwisseling hebben gehad met le Professeur; sindsdien mijden de twee elkaar, was de mythe. Jol maakt nu een einde aan die verhalen en zegt dat er niets mis is tussen de trainers.

/

“Ik denk dat Wenger en ik één keer samen wat gedronken hebben, toen ik trainer was van the Spurs. Arsenal speelde toen nog op Highbury en daar hebben we wat gedronken”, geeft Jol aan. “Voor de wedstrijd zeggen trainers altijd dat ze na afloop samen een glaasje nemen, dat is een standaard uitspraak. Ik denk dat uiteindelijk vijf van de tien dat ook echt doen”, aldus de trainer van Fulham.

“Soms heb je verplichtingen richting de media of met je technische staf en kun je niet gaan; of je spelers staan op je te wachten”, zegt Jol in de Engelse pers. Zaterdagmiddag staat de trainer van de nummer tien van Engeland oog in oog met Wenger op Craven Cottage. De heenwedstrijd in het Emirates Stadium eindigde spectaculair in 3-3.

Bezig met laden …