voetbalzone

'Jol wilde naast Ruiz ook Brama weghalen bij FC Twente'

Bart Kruyt05 sep 2011, 09:05
Laatst bijgewerkt: 05 sep 2011, 09:05
Advertentie

Fulham legde Bryan Ruiz woensdag voor vier seizoenen vast, maar had graag nog een speler overgenomen van FC Twente. Volgens TC/Tubantia informeerde de Engelse werkgever van Martin Jol ook naar de beschikbaarheid van Wout Brama. Twente gooide de deur echter direct dicht: over een transfer viel niet te praten.

/

Fulham maakte naar verluidt twaalf miljoen euro over naar Enschede voor de komst van Ruiz, maar had de Tukkers nog wel wat rijker willen maken. Twente weigerde echter om mee te werken aan een vertrek van de 25-jarige Brama: ondanks het feit dat Leroy Fer werd overgenomen van Feyenoord. De jeugdinternational zal met Brama gaan concurreren voor een plek op het middenveld.

Brama is bezig aan zijn zevende seizoen in het eerste elftal van Twente en zei eerder best open te staan voor een buitenlands avontuur. “Ik plan niets, als ik nog één, twee of drie jaar bij Twente voetbal: prima. Maar het lijkt me wel mooi om het buitenland een keer mee te maken”, zei hij twee weken geleden in Voetbal International.

Bezig met laden …